Ο ίδιος  Ρώσος αξιωματούχος μίλησε για το επίσης σημαντικό γεγονός των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων και την  αναχαίτιση της Τουρκίας,   στους δημοσιογράφους την παραμονή της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.
Πρόκειται για την πρώτη  δήλωση στρατιωτικής υποστήριξης της χώρας μας από  την Μόσχα , οι μυστικές υπηρεσίας της οποίας γνωρίζουν επακριβώς τι πρόκειται να διαδραματιστεί στο Αιγαίο το επόμενο διάστημα.
Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία θα μας προκαλέσει  ανοικτά , προφανώς με τις «ευλογίες» της Δύσης, για να δημιουργηθεί πιο ανώδυνα το κράτος του Κουρδιστάν .
Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει τα τεκταινόμενα τα οποία θα λάβουν χώρα και  να πάρει την ορθή απόφαση. Υπενθυμίζουμε ότι  πριν μερικές ώρες υπογράψαμε μια συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ , η οποία είναι ακόμη στον « αέρα». Όλα συνηγορούν για  ένα σίγουρα  μακρύ ζεστό καλοκαίρι.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.