Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Aποφασίστηκαν ισραηλινά αντίποινα κατά της Τουρκίας!





ImageΙσραηλινά αντίποινα αποφασίστηκαν ως απάντηση στη δέσμη κυρώσεων που ανακοίνωσε η Άγκυρα σε βάρος του Τελ Αβίβ με συντονιστή της προσπάθειας τον υπουργό Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν.Σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες αποφασίστηκαν κατ'αρχήν ότι θα πρέπει να απαντηθούν οι τουρκικές προκλήσεις με την ίδια ένταση. Αύριο θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα ισραηλινά αντίποινα σε σύσκεψη στην οποία θα λάβει μέρος και ο ίδιος ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.
Τα αντίποινα έχουν να κάνουν με την έκδοση τουριστικής οδηγίας προς τους Ισραηλινούς πολίτες να αποφεύγουν να επισκέπτονται το Ισραήλ και ειδική προειδοποίηση προς πρώην και νυν στελέχη των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων να αποφύγουν συστηματικά να επισκεφτούν την Τουρκία, αφού πλέον ο κίνδυνος σύλληψης είναι υπαρκτός.
Θα υπάρξει συντονισμός με μέλη διαφόρων εχθρικών προς την Τουρκία λόμπι στις ΗΠΑ, όπως το αρμενικό, το ελληνικό, κλπ προκειμένου να υπάρξει συντονισμός της αντιτουρκικής δράσης τους.
Οι διπλωματικές αντιπροσωπείες του Ισραήλ ανά τον κόσμο θα ενημερώνουν τις κυβερνήσεις των χωρών τους για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.
Θα διακοπούν όλες οι παροχές στρατιωτικών πληροφοριών προς την Τουρκία και αυτό σημαίνει πολλά για την συντήρηση των ισραηλινών συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου