Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:


 

Ιδού ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος της πρόσκλησης του Αρχηγού του Λαος στην εκπομπή του Παπαχελά:




Όπως βλέπετε στο βίντεο, ο "υπερορθόδοξος" και "υπερπατριώτης" Καρατζαφέρης κλήθηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να "υπογράψει" δήλωση μετανοίας για τα όσα έχει πει εναντίον των Εβραίων στο παρελθόν!

Απαντώντας στην ερώτηση αν είναι αντισημίτης, αραδιάζει τις προσκλήσεις (!!!) Εβραικών Οργάνων στο "εθνικοπατριωτικό" κόμμα του, στις οποίες "πήγε κάποιος εκπρόσωπος"! Επίσης, μας ενημερώνει ότι κατέθετε...στεφάνια σε εβραικές εκδηλώσεις!

Ταυτόχρονα, λέει πως "δεν κατακρίνω τους λαούς, αλλά τις πράξεις": Κι αρχίζει μια ατελείωτη αρλουμπολογία σχετικά με τους...λόγους που έχασε τον πόλεμο ο Χίτλερ!

Ποιοι ήταν αυτοί, σύμφωνα με τον ανιστόρητο γλείφτη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;

Η...μεγάλη του ενασχόληση με την "εξολόθρευση 6 εκατομμυρίων Εβραίων"!

Δηλαδή γι'αυτό ηττήθηκε!!!

Πιάσε διάβασε κάνα βιβλίο Ιστορίας ρε αγράμματε! Ο Χίτλερ ηττήθηκε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ στο πεδίο της μάχης, αφού εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε πως ήταν αδύνατο μία μονάχα χώρα, όσο ισχυρή κι αν ήταν, να τα βάλει με όλο τον υπόλοιπο κόσμο!

Κομβικό σημείο αποτέλεσε η αποτυχία της γερμανικής εισβολής στην Ρωσία και όχι οι...Εβραίοι!

Συνεχίζει ο λαγός του Παπαδήμου, λέγοντας πως "δεν εννοεί" όσα γράφει για τους Εβραίους, ενώ ο Παπαχελάς τον κατακεραυνώνει ζητώντας του να πει συγνώμη για όσα έλεγε για εκείνους!

Εδώ πρέπει να τονίσουμε, πως ο δημοσιογράφος - τσιράκι της Αμερικανικής Πρεσβείας, θα μπορούσε να ρωτήσει πολλά ακόμα τον Καρατζαφέρη για τους Εβραίους, όπως π.χ για την εργάτρια των Κιμπούτζ που έχει στο κόμμα του, για τα όσα έλεγε παλίότερα για τον...Αβούρη, για τον "μέντορά" του Κώστα Πλεύρη κλπ!

Ο δε θλιβερός πατριδοκάπηλος, θα μπορούσε ξεκάθαρα να απαντήσει πως δεν είναι εναντίον των Εβραίων ως ανθρώπων, αλλά του Σιωνισμού!

Δεν το έκανε όμως, γιατί έτσι θα έπρεπε να καταφερθεί εναντίον των ΜΑΣΟΝΩΝ αφεντικών του, των "σχολείων" όπως χαρακτήρισε τις Επιτροπές και Λέσχες των υπογείων Στοών!

Η ουσία είναι πως ο "υπερπατριώτης" σύρθηκε σε μια απολογία για τις απόψεις του περί Εβραίων, δίνοντας τα διαπιστευτήριά του σε όσους (προσωρινά) κυβερνάνε τον πλανήτη: Αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός της συγκεκριμένης εκπομπής, να αποδείξει ο εθνοπροδότης πως δεν είναι πλέον "ακραίος"("ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ", όπως προκλητικότατα είπε), αλλά έτοιμος για αξιώματα και θέσεις, ως καλό σκυλάκι του Συστήματος!

Βέβαια, όλα αυτά τα βρωμόσκυλα που γλείφουν τους Εβραίους για ένα κοκαλάκι, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι ο ελληνικός λαός!
Και θα πρέπει να εύχονται εκείνος να περιμένει να εκφραστεί μέσω Εκλογών και όχι...με κάποιον άλλο τρόπο, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ τους ελεεινούς προδότες τύπου Καρατζαφέρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου