Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...


 


Tα σχέδια των Rothschild  για το 2012 .....



Όλα όσα γνωρίζαμε για τους Rothschilds και τα σχέδιά τους για παγκόσμια διακυβέρνηση, παρουσιάζονται από το αμερικανικό blog Trends & Forecasts


To κείμενο μεταφρασμένο

Ο Σόρος, ο Jamie Dimon, Χανκ Πόλσον, Jon Corzine, και πολλοί άλλοι σαν κι αυτούς είναι βδέλλες που ρουφούν το αίμα από την παγκόσμια οικονομία.
 

Τα Χρηματιστήρια εμπορευμάτων, για παράδειγμα, που ήταν φτιαγμένα έτσι ώστε οι γεωργοί να μπορούν να χρησιμοποιούν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το κλείδωμα των κερδών ή τη μείωση των κινδύνων, τώρα τους λένε"Γιατί να μπαίνει σε κίνδυνο ο αγρότης τοποθετώντας τα χρήματά του σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που μπορεί να κατασχεθούν, όταν μπορεί να πωλήσει απευθείας στην General Mills." 
Εάν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν επικίνδυνος τρομοκράτης, τότε η "ελίτ" που συστηματικά πτωχεύει χώρες είναι ίσως μεγαλύτερος (τρομοκράτης). Θα πρέπει να σκεφτούμε ποιο είναι το κίνητρο των ελίτ; Ο έλεγχος και η εξουσία; Μα δεν τα έχουν ήδη; Ή είναι κάτι περισσότερο, ίσως κατά κάποιο τρόπο να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό «για να σώσουμε τον πλανήτη από τον εαυτό μας» όπως αναφέρει ο Rockefeller κατά την ομιλία του ΟΗΕ; Το σχέδιό τους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν θα είναι οι αρχιτέκτονες του παγκόσμιου συστήματος που αναδύεται από τις στάχτες. Έχουν καταφέρει να ελέγχουν την Ευρώπη και το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ, τώρα αναζητά να κατακτήσει τους (φυσικούς) πόρους. 

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε τραπεζίτες να τοποθετούνται ως πρόεδροι στην Ευρώπη και κυβερνήσεις υπέρ των Αμερικανών να εγκαθίστανται στη Βόρεια Αφρική. Θέλουν να βάλουν στο χέρι το Ιράν-Πακιστάν, (η τελευταία στάση στη Μέση Ανατολή). Έχουν σχέδιο να καταστρέψουν την Κίνα για να επιτύχουν την παγκόσμια κυριαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου