Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Βγήκαν» τα καλάσνικοφ


 

Αδίστακτοι κακοποιοί οπλισμένοι ακόμη και με καλάσνικοφ εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα για να αφαιρέσουν λίγα ευρώ και όταν τα θύματά τους κάνουν το μοιραίο λάθος να αντιδράσουν, τους τραυματίζουν ή τους σκοτώνουν!
 Η εγκληματικότητα σε Αττική και περιφέρεια έχει παρουσιάσει ραγδαία αύξηση και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που οι αστυνομικοί βλέπουν τους μισθούς τους να έχουν μειωθεί μέχρι στιγμής, όπως λένε, κατά 25% και να προειδοποιούν για λευκή απεργία από τα «πάρεργα» που τους έχουν «φορτώσει», (όπως παραβάσεις για ηχορύπανση και βεβαίωση γνήσιου υπογραφής!!!) αντί να ασχολούνται με την προστασία των πολιτών!
Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες σημειώθηκαν δύο ληστείες, η μία μετά φόνου στην Αττική.
Ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ 44χρονο!
Το βράδυ της Πέμπτη, την ώρα που στο κέντρο της Αθήνας βρισκόταν σε εξέλιξη ακόμη μία επιχείρηση «σκούπα» από εκατοντάδες αστυνομικούς, τρεις κουκουλοφόροι ληστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν 44χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής πετρελαίου στα  Άνω Λιόσια.
Τρόμος από την εισβολή των κουκουλοφόρων
Η εισβολή των τριών κουκουλοφόρων ληστών στα Άνω Λιόσια έγινε λίγο μετά από τις οκτώ προχθές το βράδυ. Εκείνη την ώρα στην εταιρεία διανομής πετρελαίου βρίσκονταν ο 44χρονος ιδιοκτήτης και δύο υπάλληλοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Μόλις ο 44χρονος ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές οι οποίοι κρατούσαν καλάσνικοφ και πιστόλια αντέδρασε... Οι κουκουλοφόροι χωρίς να διστάσουν ούτε μία στιγμή τον πυροβόλησαν με το καλάσνικοφ στο θώρακα μία φορά, ενώ πυροβόλησαν άλλη μία φορά με ένα πιστόλι. Ο ιδιοκτήτης σωριάστηκε νεκρός, με διαμπερές τραύμα στο θώρακα, ενώ οι ληστές άδειασαν το ταμείο και έφυγαν με ένα τζιπ.
Ερευνούν το υλικό από κάμερα
Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν πάρει καταθέσεις από τους δύο υπαλλήλους οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, ενώ έχουν ερευνήσει όλους τους χώρους της εταιρείας σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσουν αποτυπώματα και DNA των δραστών. Ένα άλλο στοιχείο που εξετάζεται προσεκτικά είναι το οπτικό υλικό από μία κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται έξω από την εταιρεία, αφού ίσως εκεί έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των ληστών.
Λήστεψαν με καλάσνικοφ και χρηματαποστολή
Λίγες ώρες αργότερα, σημειώθηκε και νέα ληστεία με καλάσνικοφ, αυτή τη φορά σε χρηματαποστολή.
Στη μία μετά το μεσημέρι, χθες, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, στη Λ. Δημοκρατίας, δύο δράστες οι οποίοι φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, είχαν στήσει ενέδρα σε όχημα χρηματαποστολής που θα ανεφοδίαζε με χρήματα το υποκατάστημα της ALPHA BANK. Οι ληστές με την απειλή  καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς φρουρούς, άρπαξαν ένα «κουτί» με χρήματα και έφυγαν με μία μοτοσικλέτα μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου