Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Τι αλλο μας ετοιμαζει ο Παπανδρεου για το"καλο"της χωρας? Διαβάστε το ... από τον μοναδικό Χάρη !




Επιστρεφει στην Ελλαδα...δυστυχως ο διαχειριστης της ηττας,ο λογος που δοθηκε ειναι οτι επιστρεφει  διοτι ενημερωθηκε απο τον ετερο..... και τελευταιως εραστη και αυτον της παγκοσμιας κυβερνησης οτι δεν πανε καλα τα πραγματα,οτι οι Ευρωπαιοι δεν εμπιστευονται οτι τα μετρα που εχει παρει και ειδικοτερα το τελευταιο και αποτροπαιο συν εκβιαστικο μετρο της εισπραξης τελους  μεσω της Δεη.

Το φασισταριο δεν καταλαβαινει οτι τους εχουν παρει χαμπαρι οι Ευρωπαιοι,οτι αφου περασανε τοσες βδομαδες κανοντας διακοπες στα νησια ηρθαν και προσπαθησαν για αλλη μια φορα να τους κοροιδεψουν οπως εχουν κοροιδεψει τοσες φορες τον Ελληνικο λαο.
Επεβαλαν λοιπον βιαστικα και με περιττη αναλγησια εναν φορο σε ολους,δεν τους φτανουν οι μισθοι που εκλεψαν,τα επιδοματα,τα δωρα Πασχα και Χριστουγεννων,δεν τους φτανει το φπα που το εχουν παει στα υψη στερωντας απο τις αδυναμες κοινωνικα ομαδες την επιβιωση τους,δεν τους φτανει που εχουν ξεφτιλισει την χωρα σε ολο τον κοσμο,που την κατασυκοφαντησαν,που την προδωσαν.

Με τον εκβιασμο της διακοπης του ρευματος...στην κυριολεξια δηλαδη της επιβιωσης του καθενος μας ηρθαν να φορτωσουν και αυτον τον φορο,ακομα ενα κτυπημα στα τοσα που εχουν δωσει στην οικονομια μας.

Kατι μας ετοιμαζουν παλι,δεν γυριζει για καλο ο διαχειριστης της ηττας,δεν ειαι οτι εγιναν κρισιμοτερα τα πραγματ ξαφνικα,κατι εχουν στο μυαλο τους οι οπα οπα γκοβ.τζι αρ.

Τι ειναι αυτο θα το μαθουμε συντομα ελπιζω,οχι οπως τις συνομιλιες του με τον γερο-πορνο προεκλογικα ουτε οπως τα μαγειρεματα του ελλειματος για να μας ριξουν στην αγκαλια των τοκογλυφων.

Εκτακτα.
Απο αποψε θα αρχισει ο νεος γυρος εκβιασμων και απειλων οτι αν δεν κανουμε οτι λεει θα χρεοκοπησουμε.
Χρεοκοπημενοι ειμαστε ετσι κι'αλλοιως με σενα για διαχειριστη.
Ποσο χειροτερα μπορουμε να παμε?
Επιστρεφει
Και σκεφτομαι...ρε γαμοτο τοσα αεροπλανα πεφτουν,καιρο εχει να πεσει ενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου