Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κατα-ζητούνται φωτεινά μυαλά επειγόντως!



Η Ελλάδα δεν έχει κυβέρνηση και κατευθύνεται δίχως καπετάνιο στα τάρταρα.
Η μάλλον είχε μια κυβέρνηση «ύποπτων» κολλεγιόπαιδων που την οδήγησαν στα νύχια της Τρόικας, μεθοδικά,  συστηματικά, οργανωμένα.
Δεν είναι  μόνο οι καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά που συγκλονίζουν.
Είναι η  θανατηφόρα, προκλητική έλλειψη διάθεσης να γίνουν επαναστατικές μεταρρυθμίσεις, να περιορισθεί ο δημόσιος τομέας, να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα.
Αυτά που ευαγγελίζεται ο σημερινός πρωθυπουργός, ο οποίος ταυτόχρονα ανέχεται 24.000 νέες προσλήψεις, αύξηση των δημοσίων δαπανών και δημιουργία οργανισμών που θα απασχολούν περισσότερους υπαλλήλους απ’ ότι σήμερα-βλέπε Σκανδαλίδης!
Για μια ακόμη φορά γινόμαστε ικέτες της 6ης δόσης αλλά κανείς δεν μας λέει ξεκάθαρα που πήγαν τα δεκάδες δις που πήραμε ως τώρα από τη Τρόικα.
Πως ξεμένουμε έτσι μέσα σε χρόνο dt;
Που πάνε τα λεφτά της Τρόικας;
Οι πολίτες αρχίζουν να έχουν την αίσθηση πως ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου θεωρεί τη χώρα ιδιοκτησία του και προτιμά να την καταστρέψει από το να τα βάλει με το κομματικό παρακράτος που δημιούργησε.
Δίνει την αίσθηση ότι συνειδητά μας οδηγεί στην κατάρρευση και τον διαμελισμό της χώρας.
Τιμωρεί εκείνους από τους πολίτες που δεν μπορούν να ξεφύγουν, τα προφανή θύματα και επιτρέπει στους μεγαλοκαρχαρίες να ασελγούν σε βάρος των δημοσίων εσόδων.
Κρατάει με νύχια και με δόντια κρατικό τον ΟΠΑΠ, για να μπορούν τα δύο κόμματα εξουσίας και οι πολιτικοί να τον αρμέγουν, όπως την Siemens.
O ΟΠΑΠ είναι η κρατική Siemens, η οποία αιμοδοτεί τα μαύρα κομματικά ταμεία.
Υπόσχεται επενδύσεις αλλά είναι ανίκανος να εκμεταλλευτεί ακόμη και  τα δώρα της φύσης στη χώρα μας: Δεκαετίες τώρα κάποιοι προσπαθούν μάταια να αξιοποιηθεί το Ελληνικό και η παραλιακή ώστε να φιλοξενεί αγώνες της Formula 1 για παράδειγμα.
Κι όμως με απογοήτευση παρακολουθούμε βλαχαδερά νταβατζήδες σαν τον Μπέο και τον Ψωμιάδη να παρελαύνουν στις οθόνες υποδυόμενοι τους πολιτικούς κρατούμενους.
Από τον κοσμοπολίτικο αθλητισμό, επιλέγουμε αυτόν της βρώμικης παράγγας.
Που πήγαν οι «φρέσκιες» παρέες, τα φωτεινά μυαλά του Παπανδρέου,  με τις μεταμοντέρνες ιδέες;
Μήπως εξήντλησαν το ταλέντο τους στο να γίνουν αρεστοί στις κλειστές Λέσχες Μπίλντερμπεργκ, στη ΤΡΑΠΕΖΑ και πάει λέγοντας;
Είναι τόσο ανίκανοι η βρίσκονται σε αποστολή-προδοσίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου