Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ


ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ", ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Όπως έγινε γνωστό, την προφυλάκιση του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ ζήτησε η ανακρίτρια, ενώ διαφώνησε μαζί της ο Εισαγγελέας, ζητώντας να επιβληθούν στον Ηγούμενο όσα και στον μοναχό Αρσένιο (δηλαδή εγγύηση 200.000 ευρώ κλπ): Η εξέλιξη αυτή, κάνει πολλά αρχιλαμόγια να ξαναζεσταίνουν τη...σούπα του Βατοπαιδίου!

Καταρχήν, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, δεν νοείται όταν υπάρχει ένα σκάνδαλο (λέμε "όταν"), να ευθύνεται μόνο η μία πλευρά: Αν λοιπόν ο π. Εφραίμ είναι ένοχος για κάτι, τότε θα πρέπει να είναι και όσοι συνδιαλέγονταν μαζί του!

Εκτός αν κάποιοι νομίζουν πως ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ έπεσαν...θύματα απάτης ενός καλόγερου! Πραγματικά πρέπει να είναι...βλαμμένος κάποιος για να το πιστεύει αυτό!

Τι έχουμε λοιπόν; Ενώ για τους πολιτικάντηδες ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ κι επομένως δεν υφίσταται καμία κατηγορία για εκείνους, ενώ για άλλα πρόσωπα που εμπλέκονταν συνέβη το ίδιο, οι μόνοι που έμειναν να...κατηγορούνται είναι οι Βατοπαιδινοί μοναχοί!!!

Πρόκειται για πρωτοτυπία της "ελληνικής δικαιοσύνης", που θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου άσχετη με την πρόσφατη συνάντηση Πούτιν - π. Εφραίμ!

Κι αυτό γιατί, τα μασωνοκίνητα εγχώρια τσουτσέκια της "τριμερούς" συγκυβέρνησης δεν ανέχονται κανέναν να συνάπτει σχέσεις με ηγέτες κρατών που δεν εγκρίνουν: Έτσι, η πολύωρη συνάντηση του π. Εφραίμ με τον Πούτιν και η παράκληση βοήθειας του πρώτου στον Ρώσο για να βοηθήσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την Ελλάδα, δυσαρέστησε πολλούς, με κυριότερους τους τοκογλύφους του ΔΝΤ!

Ίσως σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά αυτά, όμως αφενός είναι τουλάχιστον περίεργο ο κατεξοχήν κατήγορος, ο Εισαγγελέας να μη ζητά την προφυλάκιση και η ανακρίτρια να το κάνει!

Αφετέρου, είναι γνωστό πως οι διεθνείς συμμορίες των σιωνιστών τιμωρούν όποιους τολμάνε και μπαίνουν εμπόδιο τα σχέδιά τους!

Και ο π. Εφραίμ με το Μοναστήρι του, που διατηρούν άριστες σχέσεις με τη Ρωσία και βοήθησαν και τον Καραμανλή σ'αυτό, μπήκαν στο μάτι των αμερικανοεβραίων, όπως αναμενόταν!

Φυσικά, όσοι γνωρίζουν την υπόθεση Βατοπαιδίου και τον Γέροντα Εφραίμ, ξέρουν πολύ καλά πως δεν έχει την παραμικρή ενοχή και ότι όλα στήθηκαν για να αποκομίσουν οι Πασόκοι κομματικά οφέλη, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το αγαπημένοπ τους...σπορ, δηλάδή την ελεεινή επίθεση στο ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου