Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ώρα μηδέν για Γιώργο και ΠΑΣΟΚ


  •  

Ώρα μηδέν για Γιώργο και ΠΑΣΟΚ
Εκκωφαντική ηρεμία στο ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν αρχίσει στα κεντρικά της Ιπποκράτους, η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, - ίσως η κρισιμότερη στα 37 χρόνια ύπαρξης του κινήματος.

Χρονοδιάγραμμα για την «επόμενη μέρα» αναμένεται να θέσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο τέως πρωθυπουργός φέρεται να επιθυμεί να παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αν θυμηθούμε την πρόσφατη παρέμβαση του αδελφού του Νίκου Παπανδρέου, που μίλησε για «ραγιάδες» υπουργούς και επιθετικά ΜΜΕ.

«Αν ο κύριος Παπανδρέου θέλει να παραμείνει στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ζητήσει την ψήφο πάλι από την βάση, πριν τις βουλευτικές εκλογές», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος, Πέτρος Ευθυμίου.

Αντίθετη άποψη διατύπωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης. Ο βετεράνος πολιτικός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ANT1 χαρακτήρισε «κάλπικα πράγματα τα οποία τα πληρώσαμε», τις κάλπες στη βάση, αντιπροτείνοντας στην ουσία επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, με ανασυγκρότηση των κομματικών οργανώσεων και διεξαγωγή συνεδρίου.

Αποδοκιμάζοντας τις σύγχρονες τακτικές, όντας της «παλιάς σχολής», τόνισε ότι «τα κόμματα δεν βγαίνουν στη … γύρα για να εκλέξουν Προέδρους και όργανα, έχουν μέλη τα οποία συζητούν και χαράσσουν από κοινού τη στρατηγική», “καρφώνοντας” τον Γιώργο Παπανδρέου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου