Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ???



Θα σας δώσουμε μερικά αδιάσειστα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Στις 21 Αυγούστου είχαμε δημοσιεύσει πως ανήσυχοι οι Σεισμολόγοι είχαν εγκαταστήσει 5 νέους σεισμογράφους στο νησί της Σαντορίνης. 

Τί λέγαμε τότε:
Ανήσυχοι οι Σεισμολόγοι Επιβεβαιώνεται η ομάδα ΒΑΝ. Αναμένουν μεγάλο γεγονός. 

 Ανήσυχοι οι Σεισμολόγοι με τους σεισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με αφετηρία αυτήν της 8 Αυγούστου 4,7R με επίκεντρο κοντά στην Ναύπακτο, τις μικρο δονήσεις που σημειώνονται στην Μεσσηνία και την δόνηση των 4.9 με επίκεντρο κοντά στην Πάτρα.
Στις 24 Ιουλίου η ομάδα ΒΑΝ είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Cornell  των Η.Π.Α ότι έχει λάβει, ηλεκτρικό σήμα, από τους πρώτους μάλιστα σταθμούς, που έχουν στηθεί από την ομάδα και λόγο εμπειρίας θεωρείτε και πιο αξιόπιστο.
 Τα συμπεράσματα της ανάρτησης στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου αναφέρουν για επερχόμενο σεισμό άνω των 6R  με πιθανό επίκεντρο μια περιοχή από την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο, τον πατραϊκό κόλπο, τη βόρεια δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Πελοπόννησο έως και τα όρια του τόξου της Κρήτης.
 Ανησυχία προκαλεί και η συνεχείς εγκατάσταση σεισμογράφων στην Σαντορίνη(5 νέοι που προστέθηκαν στους 3 παλαιότερους !), τον Αγ. Νικόλαο Κρήτης (μέσα στο Δημαρχείο) και πρόσφατα στη Σητεία.

Από τότε...  έχουν υπάρξει δείγματα ότι κάτι συμβαίνει εκεί...

 

Οι 5 από τους σεισμογράφους είναι τοποθετημένοι, ο ένας στην Θηρασιά, ο άλλος Οία, ο άλλος στον Προφήτη Ηλία, ο άλλος στο Ακρωτήρι, και ο τελευταίος στον Καρτεράδο σχηματίζοντας ένα κύκλο ουσιαστικά όπως και βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία.

 

Δείτε τι κατέγραψε σήμερα μέχρι και τις 9 η ώρα το βράδυ ο σεισμογράφος στην Θηρασιά. 

 
Ο σεισμογράφος στην Οία 
Στο Ακρωτήρι 

Και προσέξτε ! Στον Καρτεράδο 

και στον Πρ. Ηλία 

Τι γίνεται Κύριοι στην Σαντορίνη και σιωπάτε ? 
Οι φωτογραφίες είναι από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο που είναι συνδεδεμένο σε πραγματικό χρόνο με τους 5 Σεισμογράφους στην Σαντορίνη ! 
Τα συμπεράσματα δικά σας !!! 




http://nyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου