Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Πέντε μέτρα σωτηρίας πριν μας κάνουν όλους zombies



Έχω γράψει διάφορα εδώ από το 2008 μέχρι σήμερα, και ευχαριστώ για την φιλοξενία, αλλά πέραν της ψυχαγωγίας και της εκτόνωσης, αισθάνομαι ότι ισχύει το «στου κουφού την πόρτας όσο θέλεις βρόντα».
Από τον Δεκέμβριο του 2008 μέχρι σήμερα, η κατάσταση έχει …χειροτερέψει. Αυτά που έλεγα τότε, και αυτά που είπα ενδιάμεσα, πιστεύω ακράδαντα ότι εάν είχαν εφαρμοστεί, δεν θα μπαίναμε στο λούκι που νομοτελειακά θα μπούμε, ή μάλλον θα μπαίναμε, αλλά θα ήταν λιγότερο επώδυνο, οικονομικά ή και «εθνικά».
Τον Ιούνιο του 2010, είχα γράψει τις τελευταίες απελπισμένες μου προτάσεις, αλλά από την μία σωτηρία στην άλλη, σιγά μην πουν πολιτικοί αλήθεια ή μην κάνουν, οι συγκεκριμένοι, ο,τιδήποτε άλλο από αυτό που τους λέει ο Γκαουλάϊτερ Καθοδηγητής τους. Θα φανεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι εντολές εκτελούν τα παιδάκια που κυβερνούν – εντολές χωρίς καν δυνατότητα ή ικανότητα κριτικής παρέμβασης .
Τώρα, τέλη Αυγούστου 2011, μιλάμε ακόμα για μισθολόγια, συγκρίνουμε ρεψίματα Φιλανδών και Αυστριακών και περιμένουμε να μας …σώσουν Γερμανοί επενδυτές. Είπαν οι πολιτικοί μας κάτι αυτονόητο και η είδηση είναι «συναίνεση».
Θα σας πω εγώ την είδηση: Εάν η διεθνής κατάσταση αποσταθεροποιηθεί λιγουλάκι, δεν θα έχουμε να φάμε. Τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά δεν τρώγονται και θα κόβουμε το φαΐ για να τα πληρώνουμε. Τα επιδοτούμενα αγροτικά προϊόντα που δεν τα θέλει κανείς δεν τρώγονται. Οι «Αθηναίοι» απόγονοι των γεωργών που άγχονται για τα μισθολόγια και τα επιδόματα θα γίνουν το συστατικό της κοινωνικής αναταραχής. Οι «κακοί πλούσιοι» θα κρυφτούν όλο και πιο βαθιά. Όσοι μπορούν, θα φύγουν. Η «φορολογική αντίσταση» που ζητούσα σαν εργαλείο να ξεφορτωθούμε τους ψεύτες, δεν θα είναι πια πολιτική έκφραση, θα είναι de facto πραγματικότητα. ΔΕΝ ΕΧΩ, και άντε και ….. . Ο μεγάλος όγκος της μεσαίας τάξης θα ανακαλύψει ότι είναι ανασφάλιστοι.
Και επιμένω, αν και κανείς δεν ακούει φωνές βοώντων εν τη ερήμω:
1) Άρετε το «πόθεν έσχες» και διασφαλίστε εχεμύθεια για τους πάντες. Κάποτε θα έλεγα «αποκλείστε τους απατεώνες», τώρα δεν έχετε ούτε καν αυτή την πολυτέλεια.
2) Κόψτε έξοδα! Δεν πάει άλλο. Μετατρέψατε την μεσαία τάξη σε επιδοτούμενα ζόμπυς. Μην το συνεχίζετε. Θα γίνουμε ΟΛΟΙ ζόμπυς και θα τρώμε ο ένας τον άλλο.
3) Αναγνωρίστε ότι υπάρχουν άνεργοι και άνθρωποι που θα είναι άνεργοι. Ο «λαός» θα πληρώσει τις σοσιαλιστικές ανωμαλίες από το 1981 και μετά. Πείτε την αλήθεια. Μετρήστε την «αξιοπρέπεια» με όρους 1970, αν και είμαστε σήμερα ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ από το 1970 γιατί δεν πατάμε πλέον στα πόδια μας. Πόση «αξιοπρέπεια» είχαμε στην Κατοχή;
4) Εξασφαλίστε μόνο ελάχιστο επίδομα ανεργίας (είπαμε αξιοπρέπεια 1970 ή 1960) και αυτό μόνο με την προϋπόθεση ότι ο αποδέκτης πάει πίσω στο χωριό του, ή πιάσει την χειρονακτική δουλειά που κάνουν σήμερα οι διάφοροι μετανάστες. Και όποιου δικού μας του πέφτει η μύτη, λίγη πείνα θα του κάνει καλό – αλλά να έχετε πει πρώτα την ΟΛΗ αλήθεια ειδεμή θα σας πάρει το κεφάλι. Δεν έχω τίποτα εναντίον των μεταναστών, αλλά ο Έλληνας δεν θα πάθει τίποτα να κάνει την χειρονακτική δουλειά που κάνει σήμερα Αλβανός εργάτης, ή ο Πακιστανός αγρότης
5) Μειώστε τους φόρους. Μόνο το ελληνικό κεφάλαιο, κακό, ψυχρό, ανάποδο, μπορεί να περισώσει, για το ΚΕΡΔΟΣ του! – Γιατί νομίζετε ότι έρχονται οι Γερμανοί «επενδυτές»; Ή νομίζετε ότι η Βέρμαχτ θα είναι πιο φιλική προς τον Έλληνα, από τον Έλληνα. Τώρα εάν προτιμάτε Βέρμαχτ, τι να πώ… έχει ξαναγίνει. Ο Μεταξάς είπε ΟΧΙ, αλλά να που το ΝΑΙ το λένε οι Σοσιαλιστές… Έχω εξ άλλου αυτή την θεωρία ότι ο Σοσιαλισμός είναι Γερμανικό αυτοκρατορικό δημιούργημα.
Πολλοί θα σκούξουν ότι λέω αντιλαϊκά, μη ρεαλιστικά και επικίνδυνα πράγματα. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου