Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΤΑ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!


Αφιερωμένο στα βοθρολύμματα της εγχώριας "δημοσιογραφίας", που ούτε βλέπουν ούτε ακούν!
«Περιμένω πάνω από έξι ώρες, αλλά δεν με ενοχλεί γιατί θέλω να πάρω την ευλογία της Αγίας Ζώνης»,ανέφερε στην Romfea.gr ένας πατέρας που περίμενε υπομονετικά στην ουρά, έχοντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών αγοράκι.

Να αναφερθεί ότι η ουρά των πιστών έξω από τον Καθεδρικό Ναό της Μόσχας μέχρι πριν από λίγο(03.40 ώρα Μόσχας), σύμφωνα με την αστυνομία ξεπερνάει τα 5 χλμ.

Νέοι και νέες, γέροι και γριούλες, καθώς και μητέρες με τα μώρα τους στην αγκαλιά με -4 βαθμούς Κελσίου, περιμένουν στην ουρά πάνω από επτά ώρες για να προσκυνήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ επισκέφθηκε τους πιστούς που έχουν σχηματίσει τεράστια ουρά, για να τους ευλογήσει και να τους ενισχύσει:




Ο Ηγούμενος μόλις πλησίασε το πλήθος ρώτησε πόση ώρα περιμένουν για να μπουν στον Ναό, και εκείνοι με χαρά απάντησαν: «Επτά ώρες γέροντα, δώστε μας την ευχή σας».

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η έλευση της Αγίας Ζώνης στη Μόσχα, είναι τις τελευταίες ημέρες πρώτο θέμα στα Ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα και τις εφημερίδες – (δείτε παρακάτω εξώφυλλο Moscow Times).
Πολύ...οπισθοδρομικοί, θρησκόληπτοι και σκοταδιστές αυτοί οι Ρώσοι!

Δεν...φτουράνε μία μπροστά στην εκτυφλωτική "προόδο" των ψευτο - Ελλήνων, που ειρωνικά χλευάζουν το μεγαλειώδες προσκύνημα της Τιμίας Ζώνης ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

Δεν έχουν την υπέρτατη "νοημοσύνη" των δημοσιογραφικών παλλακίδων του πισινού, που έβγαλαν το...βαθυστόχαστο συμπέρασμα πως "ο Εφραίμ γυρνάει και μαζεύει λεφτά"!!!

Μα δεν το βλέπετε στο βίντεο, που μέσα στην παγωνιά της νύχτας βγήκε ν'αρπάξει χρήμα από τον κόσμο που περίμενε για να προσκυνήσει;

Δεν καταλάβατε ότι βγήκε έτσι, μέσα στη νύχτα, για να "τα κονομήσει"; 

Αλλά κι αυτοί οι...κακόμοιροι, βλαμμένοι είναι να περιμένουν αδιαμαρτύρητα τόσες ώρες μέσα στο κρύο και τη νύχτα για "μια" Ζώνη;;;

Μήπως κι αυτοί οι Ρώσοι δημοσιογράφοι που προβάλουν πρωτοσέλια το θέμα, είναι τσιράκια του Εφραίμ;

Πού είναι οι τιτανοτεράστιοι...φωστήρες μας να μεταλαμπαδεύσουν τις απόλυτες "γνώσεις" τους στους παλαιολιθικούς Ρώσους;

Και να τους διδάξουν τα "προοδευτικά" και "μαρξιστικά"...ιδεώδη;

(Ειδικά αν κάνουν το δεύτερο, μάλλον θα βρεθούν σε κανένα χαντάκι)!

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους τιποτένιους πουθενάδες των εγχώριων τουρκοκάναλων. 

Όλοι βλέπουμε τα απίστευτα πλήθη και το μεγάλο προσκύνημα της Αγίας Ζώνης από τους ομόδοξους Ρώσους!

Κι ελπίζουμε, με τη χάρη του Θεού, να έχουν την ευκαιρία για κάτι ανάλογο και οι κάτοικοι των Αθηνών και άλλων ελληνικών πόλεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου