Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ... ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...!!!!‏ Βίντεο


 



Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....
Το 1980 προσελήφθη ως οικονομικός εμπειρογνώμων στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED). Το 1985 επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος (1985-1993). Το 1993 διορίστηκε υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και τον επόμενο χρόνο διοικητής της Τράπεζας, παραμένοντας έως το 2002, οπότε ανέλαβε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θέση από την οποία αποχώρησε το 2010.....Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου. Τέτοια σώματα είναι η Ομάδα των Τριάντα και το Σκιώδες Συμβούλιο της ΕΚΤ.
Την πολιτική θέληση των τραπεζών που συμμετέχουν σε αυτά τα λόμπι εκπλήρωνε και ο κ. Παπαδήμος όταν ήταν υποδιευθυντής της ΕΚΤ. Αποτελεί λοιπόν δοκιμασμένο μέλος της παγκόσμιας τραπεζικής ελίτ και αυτήν κυρίως αντιλαμβάνεται ως τη «μητέρα-πατρίδα» του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου