Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Νέος πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμο



Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Παπανδρέου - Σαμαρά - Καρατζαφέρη, στην οποία μετέχει ο Λ. Παπαδήμος.

14.15 Όπως έγινε γνωστό, η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης αναμένεται να γίνει αύριο, στις 14.00.

13.15 Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη μεταξύ των Κ. Παπούλια, Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη, με τη συμμετοχή του Λ. Παπαδήμου.

12.07 Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε πλάνα από την άφιξη του κ. Παπαδήμου (χωρίς ήχο)


11.59 Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Λ. Παπαδήμος.

11.50 Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί αποχώρησαν από την αίθουσα συσκέψεων και αυτή την ώρα βρίσκονται στο γραφείο του Κάρολου Παπούλια. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, η ανακοίνωση θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αμέσως η αποδοχή από τον Λ. Παπαδήμο.

11.40 Συμπληρώθηκε μιάμισι ώρα από τη στιγμή που ξεκίνησε η σύσκεψη υπό την προεδρία του Κ. Παπούλια, με τη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά. Γ. Καρατζαφέρη.

10.40 Συνεχίζεται η κρίσιμη συνάντηση. Συμπληρώθηκε μισή ώρα από την έναρξή της.



10.10 
Ξεκίνησε η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε πλάνα από τις αφίξεις των πολιτικών αρχηγών και τη συνάντηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (χωρίς ήχο)



10.00
 Άφιξη του Γιώργου Παπανδρέου στο Προεδρικό Μέγαρο.

9.58 «Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι για αυτό το θέμα. Ελπίζω να είναι και η τελευταία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.



9.55 To κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

9.45 Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε πριν από λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου.

9.40 «Μετά τα γεγονότα, μετά τις κωμικές καταστάσεις, τις προσβλητικές για τον ελληνικό λαό, είπα ότι θα ήταν έντιμη και ξεκάθαρη λύση με διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους να προσέλθει η χώρα σε εκλογές προκειμένου να έχουμε και αναγκαία πια συμμετοχή του ίδιου του κόσμου» δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

9.30 Έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Δείτε την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας (χωρίς ήχο)


09.19 Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ εξέφρασε την άποψη ότι σήμερα θα επικρατήσει σωφροσύνη, ενώ αναφερόμενη στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει, υποστήριξε ότι θα είναι η αρχή του τέλους του πολιτικού συστήματος όπως το ξέραμε και επίσης μια αλλαγή νοοτροπίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου