Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΟΛΙΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ…


 

Το πολιτικό ανεμογκάστρι των τελευταίων ημερών, επιτέλους «χάρισε» στην πολύπαθη κοινωνία μας τον καρπό της κοιλίας του. Σε λίγο θα ξέρουμε και το βαφτιστικό του…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όσο κράτησαν οι οδύνες του «τοκετού» όλοι σιωπούσαν. Και οι ανυπόμονοι «σωτήρες» μας σιωπούσαν, αλλά και οι αγωνιώδεις τελάληδες της ανάγκης για την επείγουσα «σωτηρία» μας έβγαζαν το σκασμό.


Ήταν μια ιδιότυπη εκεχειρία που την επέβαλε ο οφειλόμενος σεβασμός στις δύσκολες στιγμές της «μανούλας» λίγο πριν φέρει στον κόσμο το σπλάχνο της.

Ενίοτε βέβαια αυτή τη σιωπή, την έσπαγε πότε η διάθεση των μεν να εκβιάσουν, και πότε οι φωνασκίες των δε που αναζητούσαν εναγωνίως τη δυνατότητα της επικοινωνιακής υποβάθμισης ή του χρυσώματος του χαπιού αυτού του γενικευμένου πολιτικού και κοινωνικού εκβιασμού.

Όλα αυτά ωστόσο είναι πλέον παρελθόν. Το σπλάχνο που προέκυψε από το πολιτικό ανεμογκάστρι σε λίγο θα εκτεθεί σε ...δημόσια θέα, έτσι ώστε από τη μια οι «σωτήρες» και από την άλλοι οι άσωτοι, να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν το θαυμασμό τους στο πολιτικό θαύμα πριν αρχίσουν τα όργανα, και μαζί τους τα τύμπανα ενός ασυμβίβαστου πολέμου.

Όμως μετά από λίγο, τα φώτα της γιορτής θα σβήσουν και πάλι, και το σκοτάδι του μαύρου Μεσαίωνα θα πέσει για τα καλά και θα σκεπάσει τα πάντα γύρω μας.

Ας δούμε τα δεδομένα…
1. Το «νεογέννητο» του πολιτικού συστήματος, θα πρέπει να κάνει την πρώτη του επιλογή ζωής. Θα ταχθεί με το μέρος της πολύπαθης κοινωνίας μας ή θα τραβήξει το δρόμο που προδιέγραψαν οι θετοί του γονείς στο δοκιμαστικό σωλήνα που το κυοφόρησε???
Η απάντηση είναι απλή: Αυτό το πολιτικό μπαστάρδι δεν πρόκειται να ταχθεί με το μέρος της κοινωνίας, γι αυτό και δε της επέτρεψαν να το επιλέξει η ίδια, και δρομολόγησαν μια απροκάλυπτη πολιτική εκτροπή για να το επιβάλουν με τον τρόπο που το επέβαλαν...

2. Το «νεογέννητο» του πολιτικού συστήματος, θα αρχίσει να επιδίδεται άμεσα στην παραγωγή πολιτικού έργου. Ποιο είναι το περίγραμμα αυτού του πολιτικού έργου συνοπτικά???

α. Στο επίπεδο των κυρίαρχων οικονομικών πολιτικών, παρά τα όποια επικοινωνιακά φτιασιδώματα, αυτό που θα κληθεί να υλοποιήσει είναι ένα πρόγραμμα καταδυνάστευσης, κοινωνικής εξαθλίωσης και εθνικής υποταγής.
Έχει κανείς την αυταπάτη ότι υπάρχει περίπτωση έστω και κατ ελάχιστο να επιχειρήσει να παρακάμψει την προδιαγεγραμμένη του πορεία???
Πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι θα υπάρξει έστω και ένα επώδυνο μέτρο από όσα έχουν ήδη επιβληθεί, που θα ανακληθεί τις επόμενες μέρες???
Ελπίζει κανείς πως θα ανασταλεί ο υπάρχων και προαποφασισμένος σχεδιασμός για την επιβολή από την επόμενη κιόλας μέρα εξοντωτικών αντιλαϊκών αποφάσεων???

β. Στο επίπεδο της εσωτερικής πολιτικής διαχείρισης, έχει δύο καθήκοντα να επιτελέσει.
Το πρώτο είναι η θεσμική προσαρμογή του πολιτικού εποικοδομήματος, στις προδιαγραφές που επιβάλουν ντε φάκτο οι νταβατζήδες, με στόχο την αποδόμηση του συνόλου των κοινωνικών κατακτήσεων, τη θεσμοθέτηση του μεσαιωνισμού στην απασχόληση και την κοινωνία, και φυσικά τη θεσμική θωράκιση τόσο των πολιτικών όσο και των πολιτικών διαχειριστών, από την πιθανότητα κοινωνικής έκρηξης που θα απειλήσει να ανατρέψει δεδομένα κι καθεστώτα.
Το δεύτερο είναι η σταδιακή απενοχοποίηση του αντεθνικού και πολιτικού δοσιλογισμού και φυσικά των πολιτικών πρωταγωνιστών του. Παρά τις όποιες φραστικές μεγαλοστομίες, αυτή εξέλιξη ήδη δρομολογείται, και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

1. Από τη στιγμή που αυτό το πολιτικό μπαστάρδι το αποδέχονται οι νταβατζήδες και το περιβάλουν με την εμπιστοσύνη τους, αποτελεί φίδι στον κόρφο της Ελληνικής κοινωνίας που οφείλει, αν θέλει να επιβιώσει εθνικά και οικονομικά, να το εξοντώσει άμεσα με αγώνα ασυμβίβαστο και αποφασιστικό.

2. Οι πολιτικές μήτρες που το κυοφόρησαν - παρά τα λεγόμενά τους - ορκίστηκαν από κοινού πίστη και απόλυτη αφοσίωση στο σχέδιο εξόντωσης πατρίδας και κοινωνίας, με τις πιο ταπεινωτικές υπογραφές που είναι οι υπογραφές της ίδιας της ψυχής τους. 
Πρόκειται για υπογραφές που δεν αναιρούνται, δεν ακυρώνονται, δεν είναι αποτυπωμένες σε κουρελόχαρτα για να μπορούν να καταστραφούν. 
Πρόκειται για υπογραφές που είναι γραμμένες ανεξίτηλα στο μαύρο βιβλίο των δοσίλογων της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας.

3. Κανένα όχι λοιπόν δεν ειπώθηκε. Καμία κυρίαρχη πολιτική επιλογή των νταβατζήδων δεν αναιρέθηκε. Μηδενική αξία έχει το αν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το πολιτικό έκτρωμα αυτό ή εκείνο το πρόσωπο. Καμία περήφανη άρνηση δεν υπήρξε. 
Ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός με τα πρόσωπα και τις υπογραφές των τριτεγγυητών ένα και μόνο στόχο είχε. Τον μαζικό κοινωνικό αποπροσανατολισμό για να πέσει στα μαλακά το κυρίαρχο. 
Και το κυρίαρχο είναι η απόλυτη υποταγή στην ανεμπόδιστη προώθηση του πολιτικού πακέτου των νταβατζήδων.

4. Κανένας δρόμος για εκλογές δεν άνοιξε. Αυτός ο δρόμος παραμένει ερμητικά κλειστός μέχρι να «διευθετηθεί» το σύνολο του ατιμωτικού πακέτου, και όταν η ξένη κατοχή επιτρέψει τη διενέργεια εκλογών, ο κοινοβουλευτικός δοσιλογισμός θα έχει ήδη «νομιμοποιήσει» τα πάντα.

5. Κανένας Παπανδρέου δεν γκρεμίστηκε. Ο Παπανδρέου χρεοκόπησε και τον απέσυραν προκειμένου να χρεοκοπήσουν και το επόμενο «πρόθυμο» θύμα. 
Το μοιραίο γι αυτό (το επόμενο θύμα) είναι ότι τον χρεοκόπησαν πριν την ώρα του, διατηρώντας τον στη θέση του κομπάρσου, κλείνοντάς του οριστικά κάθε δρόμο για να βιώσει έστω και κατ ελάχιστον το ρόλο του κυβερνητικού πρωταγωνιστή.

Δείτε τι λέγαμε ΕΔΩΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ και θα διαπιστώσετε πόσο σύντομα θα επιβεβαιωθούμε…

6. Κανένας προσωρινός συμβιβασμός δεν έγινε για να οδηγηθούν οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής στην παραδειγματική τιμωρία. Ένας άθλιος και υπαγορευμένος συμβιβασμός απενοχοποίησης ήταν.

Τα πράγματα είναι απλά:
Με τους δοσίλογους δεν συζητάς. Απαιτείς την άμεση σύλληψή τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.
Την κοινωνία δε την παραμυθιάζεις. Της αποκαλύπτεις την αλήθεια ολόγυμνη και την καλείς να μπει μπροστά και να επιβάλει πολιτικές λύσεις που θα ανατρέψουν την εξάρτηση και θα ακυρώσου το σύνολο των συμφωνιών της υποταγής. Και τέλος…
Την εθνική και την πολιτική σου αξιοπρέπεια, δεν υποκρίνεσαι ψευδολογώντας πως δεν την τύλιξες σε μια κόλλα χαρτί. Την κάνεις σημαία καθολικής αφύπνισης και επιβάλεις λύσεις διαφορετικές από εκείνες που υπαγορεύουν οι υποβολείς των νταβατζήδων.

Όμως τίποτε απ όλα δεν έκαναν οι «μανούλες του μπάσταρδου πολιτικού εξώγαμου της άθλιας συναλλαγής. Ταυτίστηκαν και συμβιβάστηκαν. 

Ταυτίστηκαν με την υποταγή και συμβιβάστηκαν σε όλα...

Και τώρα καλούν και την κοινωνία σε έναν πρωτοφανή ιστορικό συμβιβασμό με τους ορκισμένους δημίους της.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ…

Η μόνη ελπίδα είναι, η Ελληνική κοινωνία να παραμείνει μαχόμενη, να μην υποστείλει τη σημαία της πολιτικής οργής, και φυσικά να μη συμβιβαστεί με την ιδέα της απενοχοποίησης των εφιαλτών που έστειλαν τη χώρα στο κρεβάτι του προκρούστη.

Αυτή η κοινωνία οφείλει να παραμείνει αφυπνισμένη και αποφασισμένος εκδικητής για όλους αυτούς που εγκλημάτησαν σε βάρος του τόπου.

Το βέβαιο είναι πως μετά από αυτές τις εξελίξεις, έχει πολύ περισσότερη δουλειά για να ξεβρωμίσει οριστικά τον τόπο, από τους δοσίλογους και την πολιτική σαβούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου