Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Με κυβέρνηση εθνικής ντροπής… εμείς τι κάνουμε;


 Με κυβέρνηση εθνικής ντροπής… εμείς τι κάνουμε;

Όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους δυο αποτυχημένα κόμματα εξουσίας που οι πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα μας στα πρόθυρα του αφανισμού της, καλό είναι να επιστρατεύσουμε την απλή αριθμητική για να αξιολογήσουμε την ανίερη συμμαχία: ένα λοιπόν κόμμα με ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς, όταν συνενωθεί με ένα άλλο επίσης ανίκανων και διεφθαρμένων, σίγουρα τους αυξάνει στο διπλάσιο.

Και το κακό όμως που θα προκαλέσουν και οι δυο μαζί θα είναι επί δύο. Άρα δεν προκύπτει σε καμιά περίπτωση αφαίρεση των δεινών μας, ούτε διαίρεση του δυσβάσταχτου άχθους που μας επιβάλλουν, αλλά πάντα ΠΡΟΣΘΕΣΗ και ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ.

Η αντίσταση με όλες μας τις δυνάμεις και με διαρκή επαγρύπνηση απέναντι σ’ έναν εχθρό αμείλικτο, ύπουλο που δυστυχώς συνεργάζεται άψογα με το νέο κυβερνητικό έκτρωμα, μας ανοίγει το δρόμο της ανεξαρτησίας.

Η συσπείρωσή μας όμως για τη δημιουργία ισχυρού παλλαϊκού μετώπου μας δίνει και την προοπτική για την εδραίωση της λαϊκής κυριαρχίας ως το μόνο ανάχωμα στα σχέδια των εγκεφάλων της παγκοσμιοποίησης.
Νέα Δημοκρατία , ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ-και ίσως κι άλλοι πρόθυμοι- έκαναν την υπέρβαση να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, για να καταστρέψουν τη χώρα όσο γρηγορότερα και ασφαλέστερα.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ. δηλαδή ΕΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου