Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις γερμανικές οφειλές: Οι απαιτήσεις της χώρας μας ανέρχονται στα 280 δισ. με 340 δισ. ευρώ

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις γερμανικές οφειλές: Οι απαιτήσεις της χώρας μας ανέρχονται στα 280 δισ. με 340 δισ. ευρώ - Media

Ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, η ενημέρωση από τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών, που συνέταξε την Έκθεση για τον προσδιορισμό των αξιώσεων από τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο.
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου που προεδρεύει της Επιτροπής Διεκδίκησης, έκανε λόγο για μέγγενη των δανειστών κάτω από την οποία στενάζει η χώρα .
«Σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι απαιτήσεις της χώρας μας ανέρχονται στα 280 δισ. με 340 δισ. ευρώ. Την ίδια ώρα που η χώρα μας στενάζει κάτω από την μέγγενη των αξιώσεων των δανειστών για ένα χρέος που είναι υποδεέστερο αυτού, αντιλαμβάνεστε την αξία του», επεσήμανε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής.
Από την πλευρά του ο επίτιμος γενικός διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους Παναγιώτης Καρακούσης ο οποίος συμμετείχε στην ειδική επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών που συνέταξε την έκθεση για το χρέος, τόνισε ότι δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι η χώρα μας έχει απεμπολήσει ή αποσύρει καμία απαίτηση της ούτε από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο ούτε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου