Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τσίπρας: Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ – Ακραίες πρότασεις δεν γίνονται αποδεκτές

Τσίπρας: Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ – Ακραίες πρότασεις δεν γίνονται αποδεκτές - Media

Μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και των υπολοίπων μελών της ελληνικής αποστολής, από τις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός είπε στους συνεργάτες του ότι «προτάσεις ακραίες δεν γίνονται αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του».
Σημειώνεται ότι χθες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό η πρόταση των δανειστών η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρα σκληρή.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου