Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε Τσίπρα, Μέρκελ, Ολάντ

TSIPRAS_MERKEL_OLANT2

Δεσμεύσεις ότι οι στόχοι του πρωτογενούς πλεονάσματος δεν θα κινούνται σε υπέρμετρα υψηλά επίπεδα και θα προσεγγίζουν την ελληνική πρόταση, απέσπασε πριν από λίγα λεπτά -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Αλέξης Τσίπρας από Μέρκελ και Ολάντ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης. Κυβερνητικές πηγές χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνομιλία, ενώ -σύμφωνα με άλλες πηγές πληροφόρησης- η γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να μετέφερε στον πρωθυπουργό ότι οι εξηγήσεις Γιουνκέρ -ενόψει της κρίσιμης συνάντησης σε λιγότερο από δύο ώρες- θα άρουν κάθε επιφύλαξη της ελληνικής πλευράς.
Σύμφωνα με έντονες φήμες της τελευταίας στιγμής -οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται-, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο κ. Τσίπρας να μεταβεί αύριο σεΒερολίνο και Παρίσι, αναλόγως της τροπής που θα εκλάβει η αποψινή συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου