Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Πολ Μέισον: "Θα ταρακουνήσει απόψε ο Α.Τσίπρας την Ευρώπη;"



Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να «ταρακουνήσει» την Ευρώπη με τη σημερινή του ομιλία στην ελληνική Βουλή, όπως αναφέρει στο blog του ο γνωστός δημοσιογράφος του Channel 4, Πολ Μέισον.
 
Ο κ. Μέισον εκτιμά ότι κανείς δεν έχει γνώση του τι θα πει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή. Αλλά φαίνεται ότι έχει τρεις επιλογές: προκήρυξη πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος ή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
 
Όπως αναφέρει «οι Έλληνες είναι νευρικοί» και ο κόσμος έχει κουραστεί από την αβεβαιότητα και είναι απόλυτα διχασμένος για το τι θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση. 
 
«Το 50% των Ελλήνων -βάσει πρόσφατης δημοσκόπησης- τάσσεται υπέρ μίας συμφωνίας, ακόμη και εάν αυτή θα παραβιάζει τις "κόκκινες γραμμές" του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει, όμως, και ένα 41% που καλεί την κυβέρνηση να συγκρουστεί με την Ευρωζώνης. Αυτό το 41% μπορεί να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ εάν γίνουν νέες εκλογές και να του δώσει την απόλυτη πλειοψηφία», υπογραμμίζει ο Βρετανός δημοσιογράφος. 

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου