Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Βάστα γερά ΔΝΤ! (Video)

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Βάστα γερά ΔΝΤ! (Video) - Media

Μετά τα «βάστα Γερούν», ήρθαν και τα «βάστα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» και μάλιστα από τηλεοράσεως. Δράστης ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Μπάμπης Παπαδημητρίου του ΣΚΑΙ.
Ήταν γνωστό ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν είναι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος των εργασιακών δικαιωμάτων. Ο διευθυντής του ΣΚΑΪ όμως φαίνεται να πηγαίνει πολλά βήματα παραπέρα. Πιο συγκεκριμένα στην παρέμβασή του στο δελτίο του σταθμού το βράδυ της Τρίτης και στη συζήτησή του με τη Σία Κοσιώνη, κάλεσε το ΔΝΤ να μην κάνει βήμα πίσω από τις απαιτήσεις του στα εργασιακά.
Σύμφωνα πάντως με το μέχρι στιγμής ρεπορτάζ, το ΔΝΤ ζητούσε όχι μόνο την απόσυρση της υπόσχεσης της κυβέρνησης για συλλογικές διαπραγματεύσεις και επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751, αλλά αντίθετα απαιτούσε και απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν δίστασε να τοποθετηθεί επί του θέματος και «μεταξύ μας» όπως είπε στην παρουσιάστρια του δελτίου, κάλεσε το Ταμείο «να κρατήσει αρκετά γερά, μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα, θα είναι καταστροφή, θα πάει τη χώρα 25 χρόνια πίσω δηλαδή από εκεί που ήρθαμε και φαίνεται που καταλήξαμε.»
Το πρόβλημα ήταν, ότι η συζήτηση δεν έγινε «μεταξύ τους», αλλά στον αέρα…
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου