Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Παίρνει φωτιά η Μεσόγειος!Ελληνικό Μήνυμα στον Τούρκο

vaitsisΠαλιά μου τέχνη κόσκινο ή μια κίνηση με τεράστια Στρατηγική Σημασία ,όπως και το δεί κανείς όλα παίζουν στο γήπεδο !









Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαίτσης  θα πετάξει με μαχητικό  στην αεροπορική βάση της Αιγύπτου …Σε μια τεράστια Στρατηγικής σημασίας κοινή Αεροπορική Άσκηση της Αιγύπτου και της Ελλάδος !
Η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδος συμμετέχει με τέσσερα μαχητικά Μιράζ 200-5 στην άσκηση όπου θα παίξει το ρόλο των Επιτιθεμένων στον Ουρανό της Αιγύπτου !
Το να μεταβαίνει με μαχητικό ο Αρχηγός του ΓΕΑ στην Αεροπορική Βάση της Αιγύπτου σίγουρα δεν πάει για βόλτα …Αλλά από όσο καλά ξέρουμε τον Βαίτση θα πάρει μέρος  σίγουρα και σε Επιχειρήσεις !!
Να υπενθυμίσουμε οτι από σήμερα στην Αίγυπτο θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα και ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος με ότι αυτό σημαίνει για τις Αιγυπτο-Ελληνικές σχέσεις!
Οι Αιγύπτιοι όπως αποκάλυψε και ο ΥΕΘΑ Καμμένος θα συμμετέχουν σε άσκηση με μαχητικά «MIG «που θα διεξαχθεί στο Αιγαίο!
Η Στρατιωτική Συνεργασία της Αιγύπτου με την Ελλάδα και την Κύπρο αναβαθμίζεται ,ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μαχητικά MIG στο FIR Λευκωσίας μετά και απο τα Ισραηλινά σε πρόσφατη Άσκηση -Προσβολή των Αντιαεροπορικών θέσεων της Κύπρου !
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου