Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «ΚΑΤΕΒΗΚΕ» ΤΟ RQ-170 ΣΤΟ ΙΡΑΝ


 

2:10 π.μ. Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Κύριο μέρος μηνύματος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Rus Vzglad», το Ιράν κατέβασε χωρίς ζημιά το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RQ-170 χάρη στον σταθμό ηλεκτρονικού πολέμου «1L222 Avtobaza» που έδωσε στις αρχές Νοεμβρίου η Ρωσία στο Ιράν.
Όπως έχει ανακοινωθεί από την Τεχεράνη, οι μονάδες της ηλεκτρονικού πολέμου είχαν καταφέρει να προσγειώσουν στο ιρανικό έδαφος το αεροσκάφος, χωρίς σημαντικές ζημιές.
Την πρόθεση του Ιράν να αντιγράψει το αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που αναχαίτισε την περασμένη εβδομάδα, και να εξοπλίσει με αυτό τις δυνάμεις του, εξέφρασε στην κρατική τηλεόραση Ιρανός αξιωματούχος.
«Βαίνουμε προς την ολοκλήρωση της αποκρυπτογράφησης των κωδικών του μη επανδρωμένου αεροσκάφους τύπου RQ-170 και το προσεχές στάδιο θα είναι η αναπαραγωγή του», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο Παρβίζ Σορουρί, αξιωματούχος της κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής για την ιρανική εθνική ασφάλεια.
»Στο προσεχές μέλλον θα είμαστε ικανοί να το παράγουμε εν σειρά», προσέθεσε, σημειώνοντας πως η ιρανική εκδοχή "θα υπερτερεί" μάλιστα του αμερικανικού. «Όταν σπάσουμε τους κωδικούς, θα αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τις αμερικανικές τεχνικές κατασκοπείας», σημείωσε και κατέληξε: «Δεν μπορώ να πω πότε θα γίνει αυτό, αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Με το Ρώσικο Avtobaza έκανα την Αμερικάνικη τεχνολογία για τα μπάζα !


Αυτό και μόνο του σαν γεγονός... αναβάλει την ΑμερικανοΙσραηλινή επίθεση για ένα "εύλογο" χρονικό διάστημα.
Η ζημιά είναι ποιό μεγάλη από όσο φαίνεται... Καταρχήν αυτή την στιγμή η Ρωσία μόνο παίρνοντας τις συχνότητες επικοινωνίας καθώς και το IFF από το αιχμάλωτο αεροσκάφος μπορεί...
1ον Να "παρεμβάλει" και να κόψει τις τηλεπικοινωνίες από     οποιοδήποτε αεροσκάφος του ΝΑΤΟ...
2ον Να εκτοκτεύσει αντιεροπορικούς πυραύλους εναντίον οποιουδήποτε αμερικανικού μαχητικού... και αυτό να μην λάβει καν προηδοποίηση από το IFF...αφού θα αναγνωρίσει το επερχόμενο βλήμα σαν... φιλικό !!!
Και μόνο το κόστος καθώς και ο χρόνος που απαιτείται για να επαναπρογραματιστούν όλα τα IFF του Νάτο... δίνει ικανό χρόνο στους Πέρσες...  να ολοκληρώσουν την κατασκευή των 6 πυρηνικών κεφαλών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου