Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Τα 20 τοπ ελαττώματα των ανδρών


 

  • 282
     
 Τα 20 τοπ ελαττώματα των ανδρών
 
Ο κύριος Τέλειος απλά δεν υπάρχει!
Ο κύριος Τέλειος, δεν υπάρχει πια, τον πάτησε το τρένο!
Η έρευνα έγινε για λογαριασμό της εταιρίας «Remington» και σε αυτή συμμετείχαν 2000 γυναίκες όπως δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail και ούτε μία δεν δήλωσε πως έχει βρει τον τέλειο άντρα..
Όπως τονίζει η διευθύντρια μάρκετινγκ της«Remington», Nikki McReynold που επέβλεπε και την έρευνα, οι γυναίκες πλέον δεν πιστεύουν σε παραμύθια και πρίγκιπες αλλά είναι πολύ ρεαλίστριες σχετικά με το τι ζητούν από τον σύντροφό τους και συμπληρώνει:
«Οι σημερινές γυναίκες είναι πρόθυμες να παραβλέψουν κάποια ελαττώματα του αγαπημένου τους, όχι όμως και όλα. Υπάρχουν συγκεκριμένες αντρικές συμπεριφορές που δεν παιρνούν απαρατήρητες. Σίγουρα, ο μέσος άντρας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για παράδειγμα, αλλά υπάρχουν αλλαγές που μπορεί να κάνει για να βελτιώσει το χαρακτήρα του».
Προφανώς όμως, χρειάζονται πολλές αλλαγές από τα αρσενικά, καθώς ανάμεσα στις 2000 συμμετέχουσες της έρευνας, οι περισσότερες έκριναν πως ο σύντροφός τους ήταν μόνο 69% κοντά σε αυτό που λέμε τέλειος.
Μάλιστα, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη λίστα με τα παράπονα των γυναικών από τους αγαπημένους τους, η οποία απαριθμεί 20 ελαττώματα.
- 1/3 διαμαρτύρεται για την υπερβολική παρακολούθηση αγώνων από τον αγαπημένων τους.
- Μία στις πέντε γυναίκες υποστηρίζει πως ο αγαπημένος της κάνει ότι την ακούει ενώ άλλες πιθανολογούν πως οι άντρες από το ένα αυτί βάζουν κάτι και από το άλλο βγαίνει!
- Ευτυχώς μία στις πέντε γυναίκες συγχωρεί τον αγαπημένο της όταν αφήνει το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό ή όταν δεν μαγειρεύει για εκείνος.
- Το ¼ των γυναικών παραβλέπουν τον ατσούμπαλο χορό του αγαπημένου τους αλλά ενοχλείται ιδιαίτερα με τα πεταμένα ρούχα στο πάτωμα και το ροχαλητό.
- Τα μεγαλύτερα ελαττώματα σε έναν άντρα, είναι βάσει της έρευνας τρία: όταν εκείνος αφήνει το καπάκι της τουαλέτας βρόμικο, όταν δεν τα πηγαίνει καλά με την οικογένειά της και όταν χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσά της ίδιας.
Ιδού τα 20 τοπ ελαττώματα των ανδρών:
1. Δεν τα πηγαίνει καλά με την οικογένειά σου
2. Χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα σου
3. Αφήνει την τουαλέτα βρώμικη
4. Μισεί τις φίλες σου
5. Δεν είναι καλός με τα παιδιά
6. Βαριέται που ζει
7. Έχει ένα μούσι Αμαζόνιο που δεν ξυρίζει ποτέ.
8. Αφήνει τα κομμένα νύχια του παντού.
9. Οδηγεί λες και είμαστε στη φόρμουλα ένα.
10. Είναι γκρινιάρης
11. Είναι μαμόθρεφτος
12. Κάνει την ανάγκη του με ανοιχτή την πόρτα
13.Κάνει χάλια το πάτωμα της τουαλέτας.
14. Έχει απεριποίητα μαλλιά
15. Κριτικάρει την οδήγησή σου.
16. Ρεύεται ή αερίζεται εντόνως.
17. Δεν του αρέσουν τα σκυλιά
18. Δεν βοηθά στο πλύσιμο
19. Βλέπει πολλούς αγώνες
20. Δεν βοθάει στη μαγειρική
Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου