Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη – Το απόγευμα με Καμμένο

  Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από την κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.
 Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη – Το απόγευμα με Καμμένο13:37 Για τις 19.30 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Κ.Παπούλια με τον Πάνο Καμμένο.
13:29 Ο Ευ. Βενιζέλος πήγε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Καισαριανή για να ενημερώσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στην Μουρούζη με τους στενούς του συνεργάτες και ο Α. Τσίπρας πήγε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του στην Κουμουνδούρου.
13:27 Ο Κάρολος Παπούλιας αναμένεται να δει στην συνέχεια σε κατ ιδίαν συναντήσεις τον Π. Καμένο, την Α. Παπαρήγα, τον Ν. Μιχαλολιάκο και τον Φ. Κουβέλη
13:25  Κανένας δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. «Η διαβούλευση συνεχίζεται» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Αναμένεται ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας
13:23 Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Κράτησε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά
13:05 Οι συνεργάτες των πολιτικών αρχηγών, Μιχελάκης και Μπούρας από την ΝΔ, Σκουρλέτης και Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται κανένας συνεργάτης του.
12:34 Για πρώτη φορά έχει προβλεφθεί χώρος για τους δημοσιογράφους. Κάθονται στην αίθουσα που γίνονται κυρίως τα γεύματα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ηγεσία της εκκλησίας την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Δηλαδή βρίσκονται εντός του Μεγάρου αλλά αρκετά μακριά από την αίθουσα που βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί
12:25 Χυμό πορτοκάλι ζήτησαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος, νέρο ο Αλέξης Τσίπρας.
12:00 Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύσκεψη των Αντ.Σαμαρά, Αλ.Τσίπρα και Ευ.Βενιζέλου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
11:55 «Ο ελληνικός λαός δεν μας έστειλε απλά ένα μήνυμα. Έδωσε εντολή. Εντολή συνεργασίας όλων μας για να αλλάξουμε πολιτική αλλά ταυτόχρονα να παραμείνουμε μέσα στο ευρώ. Εντολή συνεργασίας για μία βιώσιμη κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές για δημιουργία δηλαδή μίας κυβέρνησης που θα είναι απολύτως βιώσιμη πέραν και πάνω από πρόσωπα» είπε προσερχόμενος στη σύσκεψη ο πρόεδρος της ΝΔ.
11:53 Πεζός έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον Γ.Μιχελάκη και τον Θ.Μπούρα.
11:52 Στην αίθουσα της σύσκεψης πέρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
11:50 Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου συνοδευόμενος από τον Π.Σκουρλέτη.
10:55 Δήλωση δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας έκανε ο Πάνος Καμμένος , λίγο πριν την συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά όχι στην κοινή συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ. (Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη δήλωση του Πάνου Καμμένου)
10:37 Πρωθυπουργό και Υπ. Οκονομικών από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει ο πρόεδρος της ΔημοκρατικήςΑριστεράς, Φώτης Κουβέλης, όπως είπε στην εκπομπή MEGA Σαβατοκύριακο.(Δείτε σε βίντεο τι είπε ο Φώτης Κουβέλης)
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου