Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Η Ελλάδα ακόμα μετράει


 
Παρά το βαρύ κλίμα, η Ελλάδα ακόμα μετράει, και τελικά θα βγούμε από την κρίση, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο και ενημέρωσε για το πρόσφατο ταξίδι του στη Μόσχα.

Παρά το βαρύ κλίμα, η Ελλάδα ακόμα μετράει, και τελικά θα βγούμε από την κρίση, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνομιλία του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον οποίο και ενημέρωσε για το πρόσφατο ταξίδι του στη Μόσχα.
«Όλα αυτά τα ταξίδια μου στο εξωτερικό ένα στόχο έχουν, ένα σκοπό: να βοηθήσω να ξεπεράσει η Ελλάδα αυτές τις δραματικές σημερινές δυσκολίες με κάθε τρόπο», ανέφερε ο κ. Σαμαράς με αφορμή τη συνάντησή του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια πρόσθεσε:
«Θέλω να σας πω ότι διαπιστώνω ότι, παρά το πράγματι βαρύ κλίμα που υπάρχει, η Ελλάδα ακόμα μετράει». «Η Ελλάδα μετράει και θα βγούμε από την κρίση», εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ, καθώς όπως είπε, «υπάρχει ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου