Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος έβγαλε ο Πούτιν!!! Ανανεωμένο ... ΒΙΝΤΕΟ


 


Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν "διαρθρωτικές αλλαγές" για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!

Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Αναλυτικά εδώ: Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)

Διαβάστε πως είχε απαντήσει ο Πούτιν στο ΔΝΤ όταν ζητούσαν συνέχιση των "Μεταρρυθμίσεων" και των "διαρθρωτικών αλλαγών" την ώρα που ο λαός του λιμοκτονούσε μετά την ηγεσία του Ρώσου Παπανδρέου, του Γιέλτσιν εδώ. 



http://olympia.gr/
Πηγή




Η είδηση που συνάγεται μέσα απο την απομαγνητοφώνηση του βίντεο είναι πάνω-κάτω η εξής:
Quote:
Ο πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προχώρησε στις 24 Ιανουαρίου εντελώς αιφνιδιαστικά και με άκρα μυστικότητα, στην έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης εναντίον του οικονομικού τρομοκράτη και εγκληματία (όπως τον χαρακτηρίζει) Τζώρτζ Σόρος! 

Η Ρωσική Μυστική Υπηρεσία (KGB) έχει καταδείξει τον Σώρος οτι χρησιμοποιεί μέσω διασταυρωμένων οικονομικών πυρών με συνάλλαγμα απο Σουηδία και Δανία με σκοπό να επιτεθεί στο Ρωσικό Χρηματιστήριο! Χρησιμοποιώντας αυτό το συνάλλαγμα μέσω των τραπεζών του Λουξεμβούργου και στήνοντας όλο αυτό το σκηνικό τρόμου, παραβιάζει καταφανέστατα τη νομοθεσία Basil II που υπογράφτηκε στην Ελβετία και αφορά τη συμφωνία της Ευρωπαικής Ενωσης για το τραπεζικό σύστημα!

Το ΔΝΤκαι η Ευρωπαική Ιντερπόλ ετοιμάζουν έναν κόκκινο συναγερμό εναντίον όχι μόνον του Σόρος, αλλά και του εγκληματικού οικονομικού συνδικάτου των Μπούς - Κλίντον, της οικονομικής εταιρείας του Μάρκ Ρίτς που βρίσκεται στην Ελβετία, ονόματι Richfield Commodities Brokerage.

Ο Πούτιν φαίρεται να έχει έρθει σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Μπέρναρντ Μπερνάνκε και του δήλωσε οτι η Ρωσία δεν θα ανεχθεί άτομα σαν τον Σώρος και τον Μάρκ Ρίτς να παίζουν παιχνίδια συναλλαγματικής απάτης, παιχνίδια τα οποία θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία!

Σημειώνεται δε οτι η Ελληνική κυβέρνηση έχει προσφύγει στην νομική και ασφαλιστική εταιρεία John Hancock, η οποία και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον των τραπεζικών μεγαθήριων Goldman Sachs και J.P.Morgan!

Mε τη μήνυση αυτή, η εταιρεία κατηγορεί και τους δύο χρηματιστικούς οίκους για δόλιες πρακτικές που αφορούσαν την έκδοση swap και απόκρυψη του πραγματικού χρέους της Ελλάδας την τετραετία 2003-2007! Και οι δύο αυτές τράπεζες, πούλησαν τα προιόντα αυτά της απάτης ενώ την ίδια στιγμή αυτοί οι ίδιοι τα επένδυαν σε off shore εταιρείες hedge funds στα νησία Μαν και Κευμαν του Ειρηνικού!

Αυτή την ώρα, με άκρα μυστικότητα, η κυβέρνηση της Ελλάδας, είναι ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. για να προσπαθήσει να σώσει τη χώρα (!!!) με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που έγινε στην Ισλανδία!
http://www.truthison.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου