Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Τσίπρας: "Θα απολογηθείτε στους οικονομικούς εισαγγελείς"



Έντρομος ο Βενιζέλος και το κυβερνητικό επιτελείο, "βλέπουν" την επόμενη ημέρα να έρχεται προς τον μέρος τους με ισοπεδωτικές διαθέσεις...
Δεν θα απολογηθείτε πλέον σε μένα κύριοι της κυβέρνησης, αλλά στους οικονομικούς εισαγγελείς τους οποίους εκβιάζετε και τρομοκρατείτε! Ρωτώ εδώ και δύο χρόνια για τις απόρρητες δαπάνες και δεν τολμάτε να απαντήσετε. Θα απαντήσετε τότε ως ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί!
Αυτά είπε ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη μας για την πλήρη στήριξη που έδωσε στους οικονομικούς εισαγγελείς, αλλά και τις πιέσεις για τις οποίες τον ενημέρωσαν. Με ότι αυτό συνεπάγεται, αφού εμείς θεωρούμε δεδομένο ότι ο Τσίπρας έχει στα χέρια του τα ΟΝΟΜΑΤΑ των τραμπούκων πολιτικών και λοιπών “λειτουργών”, που τα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε” διέψευδαν ότι έδωσαν!

Έντρομος στην ανταπάντηση του ο κύριος Βενιζέλος, εγκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, διότι… κατέθεσε στους εισαγγελείς, ξεθάβοντας το σκιάχτρο του “βρώμικου ’89″! Για τέτοιο θράσος μιλάμε.

Το θλιβερό είναι ότι ο Τσίπρας κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για την διαχείριση της κρίσης, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση Παπαδήμου ότι είναι αυτή που οδηγεί την χώρα στην άτακτη χρεοκοπία και στην επιστροφή στην δραχμή. Καταλογίζοντας μάλιστα ΔΟΛΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου