Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ομάδα Εργασίας για την περιφερειοποίηση των ενισχύσεων


 Ενδεκαμελή Ομάδα Εργασίας συνέστησε με απόφασή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, προκειμένου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να εξετάσει το θέμα της περιφερειοποίησης των κοινοτικών αγροτικών ενισχύσεων και επιδοτήσεων στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ.

Αντικείμενο της Ομάδας είναι να αποτυπώσει στο πόρισμά της εναλλακτικές λύσεις, με βάση τα χαρακτηριστικά της ελληνικής γεωργίας.
Πρόεδρος της εν λόγω Ομάδας Εργασίας τοποθετήθηκε ο προϊστάμενος του τμήματος Ευρωπαϊκών Κοινοτικών, Διεθνών Σχέσεων και Εμπορικής Πολιτικής, της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Τεκμηρίωσης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, χωρίς να αναφέρεται το όνομά του, καθώς η θέση «χηρεύει» μετά την παραίτηση και συνταξιοδότηση του προηγούμενου προϊστάμενου.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συστήνει Ομάδα Εργασίας για την περιφερειοποίηση των άμεσων ενισχύσεων, που συγκροτείται από τους παρακάτω:
α. Toν Προϊστάμενο του τμήματος Ευρωπαϊκών Κοινοτικών, Διεθνών Σχέσεων και Εμπορικής Πολιτικής, της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Τεκμηρίωσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως Πρόεδρο.
β. Σωτήριο Κουτσομήτρο του Παναγιώτη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Δ΄, της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Τεκμηρίωσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
γ. Γεώργιο Μαγγελάκη του Νικολάου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού , με Βαθμό Ε΄, της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Γεωργικών Διαθρώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
δ. Ιωάννη Φερμαντζή του Αθανασίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Ε΄, της Διεύθυνσης Χωροταξίας και Προστασίας Περιβάλλοντος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
ε. Βασίλειο Καλαβρό του Στεφάνου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Δ΄, της Διεύθυνσης Ζωϊκής Παραγωγής και Αξιοποίησης Προϊόντων Αυτής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
στ. Κωστούλα Νικολάου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Δ΄, της Διεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής και Αξιοποίησης Προϊόντων Αυτής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
ζ. Κωνσταντίνο Στουρνάρα του Γεωργίου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Β΄, της Διεύθυνσης Παραγωγής και Αξιοποίησης Προϊόντων Δενδροκηπευτικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
η. Διονύσιο Γραμματικό του Ανδρέα, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Δ΄, της Διεύθυνσης Παραγωγής και Αξιοποίησης Προϊόντων Δενδροκηπευτικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
θ. Αθανασία Ρέππα του Νικολάου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωπονικού, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Άμεσων Ενισχύσεων και Αγοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ.
ι. Κωνσταντίνα Κονοβέση του Παναγιώτη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωπονικού, της Διεύθυνσης Πληροφορικής του ΟΠΕΚΕΠΕ.
ια. Αθανάσιο Κακιόπουλο του Παναγιώτη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωπονικού, της Διεύθυνσης Άμεσων Ενισχύσεων και Αγοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη σχετική Υπουργική Απόφαση με τηΣυγκρότηση Ομάδας Εργασίας για περιφερειοποίηση των ενισχύσεων.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου